. Odd Crew – Bar Fans – Fan Review | Odd Crew
Menu
ODD CREW Strength. Pride. Respect. Family.

Odd Crew – Bar Fans – Fan Review

Преди години започнах работа в един от известните мобилни оператори. Там по случайност се запознах с колеги, които споделяха моите интереси – като музика, бири и цъкане на игрици.

Един ден, разхождайки се в офиса видях постер, на едно от бюрата, на небезизвестния Dimebag Darrell. И веднага си помислих – “Я тука има фенове на Pantera, копеле”. В последстиве се запознах с Мартина Милтенова или какво повечето интернет потребители я познават като AnitraM.

Завъртяхме лафчето и се оказа, че споделяме еднакви музикални интереси. Та тя ми подбутна първият ми досег с Odd Crew – “We are what we are”.

Албумът ме завъря, така както за първи път чух “Cowboys from hell” … Или Lamb of God, или <insert някаква си ваша асоциация за braindamage here>. Разбира се бях слушал “Каскадьори” и връзката почти бе направена, но все още не бях сигурен дали това е новото им амплоа. В последствие след няколко разговора, няколко концерта и “А bottle of friends” в ръцете и сърцето ми – разбрах, че момчетата от “Каскадьори” изграждат себе си, а ние се оглеждаме в тях.

До тази паметна вечер, в която те нахраниха едно животно, копняло за BG RAW Metal. (Като RAW, не казвам че не е професионално изпипан, напротив – просто една сурова сила излизаща от техниката и отразяваща се в нашите души).
Еми пичове, моите думи към вас са: “Евала, менчета!” Това което изпитах днес не струва 10 лева вход, не струва и 5 лева за бири, не струва и 6-те лева за уиски. Това е чувството на уют до камината, държащ малцово бренди и смучещ пура. Това е ежедневната битка с битието и предрасъдъците на околните. Това е семейната топлина, получаваща се само и единствено от най-близките ти. Това е Mada Fakin S.P.R.F.
Днес телом бях свидетел на нещо епично. Ушите бучат, а кръвта ми ври. Душата ми трепти при спомена от музиката, която бе погълната за близо два часа!

Братле, кой свири по два часа? Всички големи мишкари се изнасят на уречения час. Програмата е изпълнена, сетлиста е готов … Взехме си парите.
Една причина да ви обичаме, която се блъска в безкрайното море от това, че вие давате, а ние ще взимаме и с малката надежда да се опитаме да върнем нещо обратно. Защото това което минава през телата ни, когато вие сте на сцената е нещо неописуемо, нещо уникално, нещо ODD …

Violent Chapter са страхотни. Но те не са на вашето ниво. Предполагам, че я няма тая история от деца заедно …

Това на което бях свидетел днес е една перфектна банда, запазваща себе си, същността си, независимо от трудностите и ще цитирам:

And I’ll tell you the one thing I’ve learned from this life.
The one you should never forget:
Strength, Pride, Respect & Family
and where you’re coming from.

И I don’t give a fuck, кой какво говори по ваш адрес … К’ви 1000 марки, к’ви 5 лева. Факта остава, че ние ви обичаме. Ние ви уважаваме. Поради простата причина, че и вие се обръщате по този начин към нас!

Извинявам се, че се възползвам от този сайт за това мнение, но знам, че ще го видите, а и можете да го изтриете, скриете или да ме наплюете. W/E … Аз пак ще съм човека, който ще се кефи на всяко едно нещо, което създадете. Тъй като стига с тоя хейт … Тъй като S.P.R.F., менко …

П.П. Бонзи, все още смятам, че най-добрият ви албум е “Beyond …”. Но аз не съм критерии, тъй като нямам музикално образование, а и не свиря на инструмент (и слава богу, че лишавам хората от това “удоволствие”). Просто го пиша от моята гледна точка.

П.П.П. На другите, може би, хейт коментари които ще последват ще кажа само едно: “Дреме ми …”

П.П.П.П. Бате, настръхнал съм като таралеж от 1 час и не спира бе …

Comments